HELP - Unable to create new view in Enscape/Revit

  • While working in Enscape (Revit 2020) on an Axo Plan render, I noticed that you are unable to create a new view from the Enscape panel.

    In looking at this issue with both my BIM Manager and our IT team, we couldn't find a solution. I'm now reaching out to this forum to see if anyone has a solution for this.


    Below are the specific render preset I'm attempting to work with. I've tried creating a new view prior to and after the application of this preset, and nothing seems to be working.

    - Mode: Perspective

    - Cropped Floor Plan AXO view

    - Ultra HD (3840x2160) or highest quality the program can offer

    - Exposure: 75%

    - Saturation: 150%

    - Outline: 20%

    - Time of Day/Direction of Shadow: July 7 at 10:45 AM

    - Field of View: 25 Degrees

    - Vertical Lines: set perfectly vertical

    - Color Temperature: Standard - 6600 K

    - Shadows: Soft (instead of sharp)

  • jhenscape , welcome to our Forum and I'm sorry to hear about that.


    In the very first instance please make sure that you're using our latest release and its therefore included service pack that came out just a couple of days ago. If that makes no difference, also send us a Feedback report as described here and make sure to briefly add a link to this thread for reference in the subject line or text area for context.


    Through your log files, we should then be able to troubleshoot the cause behind this issue as quickly as possible. Thank you!