Custom Asset Does Not Load Preview and Stops

Reminder: If you encounter any issues with Enscape (including installation problems) or your subscription please reach out to our dedicated support team directly through the Help Center or by using the Support button as detailed here. Thank you for your understanding.
  • Hi guys. I was trying to create custom assets but everytime after I click Import Geometry, it will show the materials briefly but no preview is shown and then it returns back to the Custom Assets page. This happens everytime. What could be wrong?


    Please see attached video for you reference.


    I have also submitted a feedback report with logs more than a week ago but I didn't get any reply.

    • Official Post

    Hi guys. I was trying to create custom assets but everytime after I click Import Geometry, it will show the materials briefly but no preview is shown and then it returns back to the Custom Assets page. This happens everytime. What could be wrong?


    Please see attached video for you reference.


    I have also submitted a feedback report with logs more than a week ago but I didn't get any reply.

    I'm sorry to hear you haven't heard back from us yet, usually it should only take one or two days tops until you get a reply currently when it comes to technical issues.


    Is there a chance you've used a different e-mail besides the one you use to log into this forum, as I cannot see any feedback reports from that address yet. Could you share that e-mail with me please used in the submission form so that I can check your feedback report as well? (Via a direct message for confidentially ideally)


    Thanks a lot in advance!