Enscape 4.0 wont open in rhino 7

REMINDER! If you encounter any issues with Enscape (e.g. crashes, installation problems) or your subscription please reach out to our dedicated support team directly through the Help Center or by using the Support button as detailed HERE! Thank you for your understanding.
  • Hello , i just updated my plugin to Enscape 4 and it wount start start inside of rhino. I see the tool bar and everything buy when clicking the start enscape in a window nothing happens . When opening the files that i was working on there seams to be no materials in enscape when i open the material editor. I need to scale back to enscape 3.5 but i dont want to loose all the textures that are installed inside enscape how can i do that ? where are imported textures and all local assets located so i can save them ,


    My license is working and i logged in into my account from enscape in rhino so im not sure whats going on , there are no error messagess .


    Thanks again


    J

    • Official Post

    same here..

    Same here in Mac….

    We're currently investigating the cause behind this specific problem.


    If you haven't already please also submit a feedback report including log files:

    Using the Support Button - Enscape


    The more log files and overall machine information we receive the more quickly we should be able to resolve this. Thanks a lot in advance for your cooperation as well.


    You will be notified either via this thread or through the created corresponding support case if you submit a feedback report.

    • New
    • Official Post

    Any update on this one?

    Please make sure that you are using the latest release of Enscape for Mac which can always be found here - If you still experience this or any other problem kindly reach out to one of our Mac specialists by simply submitting a support report as well. This way we also receive all of your machine information, log files and so forth in order to look into this further.


    Thanks a lot in advance.