Enscape 4.0 wont open in rhino 7

Please note: Should you experience issues with Enscape or your subscription, and in case of any urgent inquiries/questions (e.g. regarding our upcoming licensing changes) please reach out to our dedicated support team via the Help Center or Support button as detailed here.
  • Hello , i just updated my plugin to Enscape 4 and it wount start start inside of rhino. I see the tool bar and everything buy when clicking the start enscape in a window nothing happens . When opening the files that i was working on there seams to be no materials in enscape when i open the material editor. I need to scale back to enscape 3.5 but i dont want to loose all the textures that are installed inside enscape how can i do that ? where are imported textures and all local assets located so i can save them ,


    My license is working and i logged in into my account from enscape in rhino so im not sure whats going on , there are no error messagess .


    Thanks again


    J

    • Official Post

    same here..

    Same here in Mac….

    We're currently investigating the cause behind this specific problem.


    If you haven't already please also submit a feedback report including log files:

    Using the Support Button - Enscape


    The more log files and overall machine information we receive the more quickly we should be able to resolve this. Thanks a lot in advance for your cooperation as well.


    You will be notified either via this thread or through the created corresponding support case if you submit a feedback report.

    • New
    • Official Post

    Any update on this one?

    Please make sure that you are using the latest release of Enscape for Mac which can always be found here - If you still experience this or any other problem kindly reach out to one of our Mac specialists by simply submitting a support report as well. This way we also receive all of your machine information, log files and so forth in order to look into this further.


    Thanks a lot in advance.