Assets not Appearing after Update

REMINDER! If you encounter any issues with Enscape (e.g. crashes, installation problems) or your subscription please reach out to our dedicated support team directly through the Help Center or by using the Support button as detailed HERE! Thank you for your understanding.
  • Hello! I have just recently updated my Enscape version to the most recent version, and the assets in the model are missing. I'm not certain why they're not there. They show up in the Revit model itself, but not the Enscape window. I am using Enscape 2.8.2 and Revit 2017.


    Thanks!

    • Official Post

    Hello! I have just recently updated my Enscape version to the most recent version, and the assets in the model are missing. I'm not certain why they're not there. They show up in the Revit model itself, but not the Enscape window. I am using Enscape 2.8.2 and Revit 2017.


    Thanks!

    I'm sorry to hear about that - please kindly send in a feedback report then:

    https://enscape3d.com/communit…sing-the-feedback-button/


    For context, you can simply include the link to this thread in the submission form before sending us the report.


    Thank you in advance, that will be very helpful for troubleshooting the cause behind this.

  • Hello! I have just recently updated my Enscape version to the most recent version, and the assets in the model are missing. I'm not certain why they're not there. They show up in the Revit model itself, but not the Enscape window. I am using Enscape 2.8.2 and Revit 2017.


    Thanks!

    Did this ever get fixed? I have the same issue in Sketchup, a project from 8/2020 doesn't have any furniture from the asset library...we're talking days of lost time