Posts by Emanresu911

Please note: Should you experience issues with Enscape or your subscription, and in case of any urgent inquiries/questions (e.g. regarding our upcoming licensing changes) please reach out to our dedicated support team via the Help Center or Support button as detailed here.

    Model appears dark from farther away and than becomes the proper brightness when moving in closer. The back side of my model is really dark and changing settings does not help. I reset my visual settings to default and still no change. I would really like a fix for this, it doesn't matter what project I am doing big or small its all dark. The problem I have with this is that I can not properly pick material colors because you cant even see the material. As you can see in my photos the back is darker than the front but no settings were changed. It should not matter where I am looking but for some reason it does.

    I am using Revit to model the project and Enscape to render it.

    Any help would be great.

    Thank you!

    For the past week and a half Enscape has been crashing on startup, after inserting a family into my model and it will crash all EXT Standalone files. I am using Revit 2023 and having no issues with it until I try to render with Enscape. I have tried many different version of NVIDA drivers and Enscape, still it continues to crash. I have turned off all Enscape hardware features and it still crashes. I was having no issues with it a week and a half ago and nothing has changed since than, just all of a sudden this continues to happen on various models. It does not matter the size of model, it will crash on a very small model with little to no details added. Please any suggestions or fixes to this issue would be very helpful. I have tried to submit a log file but of course it crashes when trying to send.

    Thank you