Posts by palitoloco

    I keep having problems with rhino crashing, it just freezes the computer and I have to do a hard restart.


    I did notice this under the rhino command when enscape starts.


    Command: EnscapeStartCommand

    2018.05.22 08:31:38.024 [1] | INFO | Start Enscape ...

    2018.05.22 08:31:38.058 [8] | INFO | Starting Enscape

    Creating rendering meshes... Press Esc to cancel

    2018.05.22 08:31:41.900 [8] | INFO | Enscape started - elapsed: 3837ms

    Command: '_Paste

    Creating rendering meshes... Press Esc to cancel

    2018.05.22 08:32:35.729 [1] | WARN | API Error: CreateAndAddModels: Invalid parameter (indexBuffer is NULL or indexBufferSize is 0)

    2018.05.22 08:32:35.737 [1] | WARN | API Error: CreateAndAddModels: Invalid parameter (indexBuffer is NULL or indexBufferSize is 0)

    I will post something, but I found out what's causing the problem. I believe is somewhat related to blocks or components.


    This happens the same, when I take a block in rhino and stretch it and modify it without actually going into the blockedit command. Somehow the block starts looking like the above screenshot in enscape. So to go around this problem I had to explode the block and make a new block and it works.


    Hope it makes sense.

    So how are we doing on this? I really this need to be a priority. I seem to be using this software more and more, and the place I work keep asking me when will the software (enscape3d) will be able to do elevations?


    any eta?

    Has anybody found a way to make trees feel more natural. I am getting the trees to feel very plastic. somehow the leafs look plastic. Also is there a way to mow the land? The grass seems to be bushy around the perimeter where grass is specified.


    Thanks!

    :thumbsup:

    Rhino lights are not working properly. I have long linear light fixtures and my preference of choice for lighting are rectangular light planes, yet they are emitting light on my rhino workview, but not in enscape?


    I created a point light and that seems to work, but anything linear or planar is not working.


    Also metal rhino native materials are not working properly.


    Any ideas?