Posts by geeroof

    Hi Adrian,

    Thank you for your quick reply. Enscape has become a critical tool in my development of Revit architectural renderings. It is a remarkable leap forward from the native Revit development tool. However Adrian, I am truly embarrassed for you as an ambassador of Enscape in your ridiculous reply to my request which I found to be totally unrelated and a corporate boilerplate response to an issue for which Enscape has no clear focus and plan..


    Enscape is rapidly losing its lead in the development community to competitors such as Twinmotion, which I use occasionally, who provide far superior lifelike renderings of vegetation and a variety of other surface materials.


    I hope you guys will get with the game soon and upgrade your asset library to compete and perform in that arena with the same quality I have grown to love throughout your Enscape product!


    Best Regards,

    Gary

    Please upgrade the vegetation category to include outdoor landscape materials. The asset library contains plenty for interiors but not a good selection of genus for exterior. Only one conifer, for example.

    In addition, a variety of sizes would be great. Nearly all trees are of mature size and dwarf many of the structures they are meant to enhance.

    Thank you.

    Gary

    The rendering produced by Enscape3D does not render as completely as the rendering from the Revit engine.

    Top Image is from Revit native and bottom image is by Enscape 3D.


    The three luminaires are all the same .RFA family yet render differently on the wall. The PBM materiial was assigned to the wall element and was not painted.


    Anybody have an ideas as to why the wall is reacting differently to the light in the Enscape render?


    My positive outlook for Enscape continues:), however my Revit 2020 project is not playing well with 2.7. Unfortunately I forgot to do a PRTSCR before reverting to 2.6.2 +15363 but suffice it to say that the 2.7 visualization was horrible with many over-exposed areas and totally unlike what was produced with 2.6.2.

    Could it be caused by my card? It is a NVIDIA GeForce RTX 2070 with Max-Q Design. What can I provide you with to resolve? Thanks!